Logo Premis Nadal de Gastronomia 2008


Edició 2008

En aquesta novena edició dels premis, s’incorporen noves propostes que fan de l’acte un esdeveniment ja no tan sols de gran reconeixement nacional, sinó també en un acte solidari que pretén aportar el seu gra de sorra per ajudar als més necessitats. A més, hem comptat amb la col·laboració desinteressada del jove artista català Nil Bartolozzi, seleccionat recentment per "Los mejores artistas 2008" en la secció d'Art i Arquitectura, que ens ha cedit el seu disseny del logotip dels Premis Nadal de la Gastronomia 2008.

Per una banda, entra a formar part de la proposta, l’ internacionalment conegut Ferran Adrià, que ha acceptat el càrrec de President d’Honor d’aquest important esdeveniment, i per d’altra, es durà a terme un projecte de caràcter humanitari, junt amb el Banc dels Aliments, que consistirà en la recollida d’aliments dels nostres fogons per portar-los als punts on són més necessaris. Per dur a terme aquest objectiu, acomplint tot els requisits sanitaris i legals, és necessari comptar amb una bona logística i una sòlida infraestructura. És una iniciativa justa i necessària que requereix i mereix la nostra contribució.

Aquest any, també s’incorpora als guardonats el premi a la dignificació i comercialització dels productes alimentaris, un dels premis més destacats d’aquesta edició. Hem volgut premiar i homenatjar a aquells professionals que es dediquen a comercialitzar i difondre els productes alimentaris de Catalunya. Activitat que tradicionalment associada només als restaurants, i que, avui compte amb una sèrie de botiguers i comerciants dedicats a nodrir el mercat d’aquests productes i fer-los arribar a la gent.

www.premisnadaldegastronomia.cat

No hay comentarios: