La casa dels xuklis

www.lacasadelsxuklis.org

Organització
La casa dels Xuklis és un projecte de la Fundació Privada de Nenes i Nens amb Càncer, una iniciativa impulsada per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, AFANOC.

Missió
Construir una casa d’acollida per a les famílies de nens i nenes amb diagnòstic de càncer que tinguin la necessitat de desplaçar-se als hospitals de referència per a seguir el tractament mèdic, sigui quina sigui la seva procedència, cultura i condició.

Valors
. Acollida
La casa dels Xuklis pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits compresos, on es puguin sentir “com a casa” tant com sigui possible...

. Gratuïtat
La casa dels Xuklis atendrà l´estada, les necessitats i els serveis de les nenes, nens i les seves famílies, de manera totalment gratuïta.

. Sostenibilitat
La casa dels Xuklis es una casa creada amb criteris bioclimàtics, on l´aplicació d´energies renovables i el respecte en el mediambient es tradueix en...

Raó de ser
A Espanya, cada any es diagnostiquen uns 1.350 nous casos de càncer a menors de 18 anys. A Catalunya entre 160 i 180 nous casos.

Al voltant d´un 25% dels nens i adolescents diagnosticats a l´Estat espanyol vénen a rebre tractament a Barcelona.

Finançament
El finançament de la Casa dels Xuklis es basa principalment en aportacions econòmiques altruistes fetes per les institucions públiques, les empreses i la ciutadania. El projecte està valorat en 3 milions d’euros, aproximadament.

.....
Per saber més, entrar a la web
www.lacasadelsxuklis.org