Comentari de Maria Muntane

miércoles 5 de marzo de 2008

Conferència Nil Bartolozzi


Autorretrat de l'autor.

Ahi vem tenir la possibilitat d'escoltar i veure algunes de les obres que ens va presentar el seu autor, Nil Bartolozzi. Ens va explicar moltes coses sobre d'elles: Els diversos materials utilitzats, juntament amb les tècniques i interpretacions de les obres.
Ens va ensenyar moltes imatges de manera ordenada, seguint el fil de la seva trajectoria professional. Tot i això li va faltar una mica de temps, ja que es va allargar bastant.
Després vem tenir la possibilitat de veure com feia un grafiti en directa. Això comporta molta pasciència, concentració i pasciència. Semblava que el temps pasava ràpid, o jo vaig tenir aquesta sensació, però va estar una bona estona per acabar. Avui he pogut veure el resultat final. Per les que no l'hagueu vist, està expossat davant de l'aula de plàstica.
Una de les frases que va dir durant la conferència va ser: "Com més s'apren és experimentan", jo hem quedo amb questa frase, per això avui dedico una estona a escriure en el Blog i intentaré penjar-vos algunes fotografies que ens va ensenyar, aviam si hem surt bé. La qualitat de les imatges no són gaire bones però m'encanten!



No hay comentarios: